perjantai 3. elokuuta 2012

Mä joka päivä shoppailemaan meen

Eilennä tuli taas käytyä Robinhoodissa, sieltä tarttui heräteostoksena mukaan Lumenen Luminous Touch Kuultomeikkivoide vain vitosella! En voinut vastustaa yhtään kiusausta, joten mun meikkikasasta löytyy tämäkin. En ole vielä pettynyt kertaakaan Lumenen meikkivoiteisiin. Meikkivoidetarpeeni on muuttunut tässä vuoden aikana. Ennen tarvitsin meikkivoiteelta paljon peittävyyttä, nykyään en edes tarvitse peittävyyttä.
Lumene Luminous Touch Kuultomeikkivoide,
5€ Robinhood (14.90€)
Onneksi tänään äitini osti mulle paljon himoitsemaani KC Professionals Color Maskin, tietysti sävynä Pepper. Kyseessä on punaisille hiuksille tarkoitettu sävyttävä ja korjaava hoito. Tätä tuotettahan saa kampaamoliikkeistä, mutta tätä löytyi Sokoksen hyllyiltä. Hintaa tällä oli 15.90€, aika hintava mutta todennäköisesti riittoisa, todella iso tuubi on kyllä kyseessä. Kuvittelin tätä paljon pienemmäksi. Tätä siis tulen käyttämään punaisen värin ylläpitämiseksi.
KC Professionals Color Mask, sävy Pepper,
15.90€ Sokos
Tulipa vierailtua GinaTricotissakin. Mukaan tarttui paljon keskustelua herättänyt bandeau-toppi. Hintaa valkoisella topilla oli vain kolme euroa. Älkää huoliko, en aio käyttää tuota pelkästään. Tarkoitus on laittaa jonkin löysän topin tai paidan alle, jos ei huvita laittaa tiukkaa toppia alle.
Bandeau-toppi, 3€ GinaTricot (5.95€)
Ja tottakai mun ol kirpparilla pakko käydä kun sielläpäin liikuskelin. Mukaan tarttui Onlyn chino tyyppiset korkeavyötäröiset shortsit. Nämä on jo toiset, mitkä ovat päätyneet mun vaatekaappiin. Ja maksoikin vain 2.50€.
Korkeavyötäröiset shortsit Only, 2.50€ kirppari
Ja Sokoksesta mukaan tuli alelaarista kynsikoristeita neljällä eurolla.
Kiss Nail Artist 3D Charms kynsikoristeet,
4€ Sokos (12.50€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti