keskiviikko 8. elokuuta 2012

Uusia meikkejä

Viimeisiä lomapäiviä viedään ja kävin hemmottelees itteeni eräällä tavalla, nimittäi kiertelemällä kirppareita. Tämän päivän löydöt keskittyy lähinnä meikkaukseen liittyviä juttuja, mutta pari vaatetta tuli kyllä ostettua. Käväisin kahella kirpparilla, toinen niistä on sellainen jossa käyn harvemmin.

Ensimmäiseltä kirpparilta löysin Duroyn luomivärisiveltimen. Tämä on ensimmäinen Duroyn sivellin, minkä omistan. Muistan joskus aiemmin nähneeni jossain kaupassa ensimmäisiä kertoja kyseisen merkin siveltimiä, ja jonkun takia ajattelin niiden olevan huonoja. Mutta blogien ihmeellinen maailma käännytti luuloni, sillä monet ovat kehuneet näitä todella hyviksi. Nämä ovat siveltimien Dioreja. Oma kappaleeni maksoi vain 0.80€, kaupassa hintaa on kyllä moninkertaisesti, pakkohan tämä oli ottaa mukaan kun noin halpakin oli.
Duroy meikkisivellin, 0.80€ kirppari
The Body Shopin tuotteita en voi vain vastustaa jos niitä näen. TBS ei ole koskaan vielä pettänyt minua, huomatkaa kuitenkin se että en ole omistanut kyseisen merkin tuotteita kovinkaan paljoa. Sain 0.50€ hintaan kirpparilta Enhancer Rayon Enlumineur Visage&Corps kimalteen, jota on tarkoitus käyttää korostuksena kasvoilla tai vartalolla. Sävynä on Silver.
The Body Shop vartalo&kasvokimalle, 0.50€ kirppari
Lumene Beauty Base Blue Neutralizer lähti mukaani kahdesta syystä, ensimmäinen on se että se on Lumenea ja toinen syy on kokeilunhalu. Minulla ei ole kovin tummat silmänaluset, mutta päätin ostaa sen blogin takia. Tätä tuotetta ei ollut kuin kerran pyyhkäisty sormella, joten en epäröinyt yhtään ottaa tätä. Hintaa oli vain 1.80€.
Lumene Beauty Base Blue Neutralizer, 1.80€ kirppari
Näitä alempia ostoksiani on aivan pakko hehkuttaa, nimittäin ostin elämäni ensimmäiset Make Up Storen meikkini ja vieläpä todella halpaan hintaan! Make Up Storen Microshadow'n sävy Royal tarttui mukaani yhtään miettimättä. Royal on tummansininen matta luomiväri, joka on todella pigmenttinen sävy. Hintaakin oli tällä vain 0.80€.
Make Up Store Microshadow, sävy Royal, 0.80€ kirppari
Make Up Storen meikeistä tarttui mukaan Cyber Shadow, sävyssä Buzzer. Tämä on aivan ihana sävy, vastaa lähes H&M:n duon Lost Without Jess'in turkoosia sävyä, ainakin tämä on yhtä pigmenttinen sävy. Hintaa tällä oli vain 0.70€.
Make Up Store Cyber Shadow, sävy Buzzer, 0.70€ kirppari
Make Up Store ei ollut ainut uusi mukaan tarttunut meikkimerkki, sillä ostin myös ensimmäisen MAC:in meikkituotteen. MAC:in luomiväri tarttui mukaan sävyssä Naked Lunch, aivan loistava neutraali sävy ja sopii hyvin neutraaliin arkimeikkiin. Hintaa tälläkin oli vain 0.70€.
MAC eye shadow, sävy Naked Lunch,
0.70€ kirppari
Make Up Storen Eyedust sävyssä Vitality hintaan 0.70€. Neutraali vaaleanpunainen jauhemainen luomiväri on aika kimaltelevainen.
Make Up Store Eyedust, sävy 0.70€, kirppari
Toiselta kirpparilta lähti mukaan vaatteita. Mua harmitti viime viikolla kun en ostanut tätä, mutta onneksi tämä löyty sieltä vielä tänään. Tämä Onlyn kukkatoppi on toinen laatuaan mulla, paitsi merkki on Vila ja kukat ovat sinisiä. Vilan topissa on vain se nukkaantumisongelma, pitänee ostaa nukkapoimuri. Hintaa tällä Onlyn kukkatopilla oli 2.50€.
Kukkatoppi Only, 2.50€ kirppari
Mukaani tarttui myös Vero Modan musta liivi. Kaapistani löytyy hiukan erilainen Vero Modan liivi ruskeana. Hintaa tällä oli 2€.
Liivi Vero Moda, 2€ kirppari

5 kommenttia:

  1. TÄÄÄH. Ihan järkytyin, miten joku voi myydä MACin luomivärejä 80 sentillä!! Ei voi muuta sanoa kuin että aikamoisia löytöjä olet tehnyt kertakaikkiaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, katoin mäki vähän et onks näis joku virhe :D mut siel on kaikki meikit aina halpoi.

      Poista
  2. Hei kyselisin vaan että mistä kirpparilta ostit noi tuotteet? ;) Ittekkin pitäis kattoo jos löytyis! ;)

    VastaaPoista