maanantai 27. elokuuta 2012

Sekalaista kosmetiikkaa sekalaiseen tapaan


Tänään kurkataan mun viime viikon ostoksiin, jotka ovat tällä kertaa vain pelkkää kosmetiikkaa. Eilennä löysin kirpparilta kosmetiikkapaketin hinnalla 2.50€ ja siinä oli 7 tuotetta, eli yhdelle tuotteelle hintaa jäi noin 35 senttiä.
Kosmetiikkapaketti, 2.50€ kirppari
Kosmetiikkapaketista löytyi Avonin After Sun- suihke. Tämän paketin mukana tulleet Avonin tuotteet ovat ensimmäisiä tuotteita kyseiseltä merkiltä! Saa nähdä mitä mieltä ole niistä.
Avon After Sun
Rexona Biorythm Ultra Dry- antipersperantti stickki oli myös päätynyt pussiin, tämän otankin jo käyttöön ja tästä tulee arviota seuraavassa testissä.
Rexona Biorythm Ultra Dry
Paketista löytyi kaksin kappalein Avonin Simply Delicate- kosteuttava geeli intiimialueille, en tiedä tuleeko nämä käyttööni ollenkaan.
Avon Simply Delicate
Ja nyt itse tärkeimpään, mitä paketista löytyi. Nimittäin Avon Nail Experts Liquid Freeze- kynsilakan pikakuivattaja. Olenkin etsiskellyt jo jonkin aikaa halpaa kynsilakanpikakuivattajaa, nyt se melkein käveli vastaanikin.
Avon Nail Experts Liquid Freeze
Dermosilin Extra Voide löytyi vielä pakkauksessa, en tiedä myydäänkö tätä vielä samanlaisessa tuubissa vaiko onko lopetettu kyseinen tuote.
Dermosil Extra Voide
Paketin viimoisin tuote on Avon Solutions Beautiful Hydration- sävyttävä päivävoide. En tiedä kuuluuko tämän ruskettaa, sillä voidehan on itsessään valkoista.
Avon Solutions Beautiful Hydration
Ja nyt paketin ulkopuolisiin kirpparilöytöihin. Olinkin haaveillut jo jonkin aikaa Yves Rocherin Flowerparty- hajuvettä ja nyt löysin sellaisen kirpparilta kahdella eurolla! Tätä ihanaa hajuvettä on vielä puolet jäljellä. En raaskinut tilata tätä Yvesiltä, onneksi löysin tämän.
Yves Rocher Flowerparty, 2€ kirppari
Ja uusin meikkivoiderakkauskin löytyi kirpparilta vain kahdella eurolla. Rakastuin Lumene Natural Code Matt Makeup- meikkivoiteeseen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Mikä mattapinta ja kestävyys. Ja lisäksi sävyn 10 Vanilla aivan täydellinen matchi. Rakastan tätä meikkivoidetta!
Lumene Natural Code Matt Makeup, sävy 10
Vanilla, 2€ kirppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti