tiistai 14. elokuuta 2012

Elokuun loppunutta

Nyt on taas pitkän ajan jälkeen loppunut kaksi tuotetta. On kulunut muutama kuukausi ilman loppumattomia tuotteita, mutta purkki tyhjäksi pikku hiljaa. L'oreal Parisin Perfect Clean Foaming Cream- puhdistusgeeli loppui tuossa muutama päivä sitten. Tämän putsarin mukana tulee siis se kuuluisa CleanPod- puhdistustyyny, jolla on tarkoitus hieroa tuota geeliä pyörivin liikkein kasvoille. Ja tämä pinkki puteli on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Purkkia voi säilyttää kyljeltään taikka korkki alhaalla. Ja kaakeliseinälle saa tämän puhdistyynyn avulla kiinni.

Muutama sana itse tuotteesta ja käytöstä. No ensinnäkin, tämän putelin korkki hajosi ensimmäisellä tippumisella, mutta onneksi sen sai kiinni sillä pienellä tapilla mikä säilyi ehjänä tippumisesta huolimatta. Tuon korkin hajoamisen takia en pystynyt enää ottamaan sitä mukaan minnekkään. Todella juoksevaa tavaraa on kyllä, sillä yrittää valua puhdistustyynystä pois. Ja maistuu todella pahalle, jos sitä menee vahingossa suuhun, tuoksu on kylläkin mieto. Vaahtoaa kyllä tosi paljon, hankala pestä pois juuri tuon jatkuvan vaahtoamisen takia. Korkin kiinni laittamisen aikana alkaa naamaa jostakin kohin kirvellä, kun ei ole vielä kerennyt pestä sitä pois. Jättää ihon todella kuivaksi, eli taitaa pestä liikaa. Tuo kasvojen kuivuus korjaantuu kun laittaa kosteusvoidetta taikka -rasvaa. Puteli kuluu mielestäni liian hitaasti, kesti lähes neljä kuukautta läträämiselläkin. Mielestäni on hyvä putsari, vaikka ei herättänyt erikoisempaa intoa. Tuosta puhdistustyynystä saa ison plussan, ja puhdistustyyny jää vielä omaan käyttööni. Voisin ostaa uudelleenkin tätä.
L'oreal Paris PerfectClean Foaming Cream
Toisena loppui Yves Rocherin Spa Vegetal Aqua Peeling- ihoa uudistavan vartalonkuorinta. Tämä kuorinta sisältää puhdistavaa valkoista savea. Lupailee kuorivan epäpuhtaudet iholta tehokkaasti ja palauttavan ihon hyvän olon, ihon hengittävän, sileyttä ja kuulautta. No, enpä osaa sanoa mitään tuohon ihoa uudistavaan lupailuun, kyllä tämä hyvin kuorii ihoa, ei kuivata liikaa. Rakeet ovat mielestäni todella pieniä, eikä kovin karkeitakaan, ja niitä on paljon. Tuoksu on mielestäni keskivertoa voimakkaampi, ei silti mikään äärettömän voimakas. Tuoksuu lähinnä nurmikolle hiukan, muuta tuoksusta en osaa sanoa. Ihan herkkänenäisille en lähtisi suosittelemaan. Sopii ihmisille, jotka haluavat kuorinnassaan olevan pieniä rakeita. Kerralla joutuu käyttämään kuitenkin aika paljon ainetta, joten ei ole niin riittoisa kuin mitä jotkut ovat. Ihan loistava tuote, voisin ostaakkin uudelleen.
Yves Rocher Spa Vegetal Aqua Peeling

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti