torstai 16. elokuuta 2012

Uudet lempparit

Esittelenpäs tänään kaksi uutta lemppariani meikkien puolelta. Nämä ovat ostettu kesän aikana ja nyt olen ottanut nämä käyttööni joka päiväiseen arkimeikkiini, nämä ovat sieltä nousseet lempparituotteikseni.

Yksi lemppareistani on Elite Parisin Must Have wp- geelieyelineri. Tällä saa tosi kivan rajauksen aikasiksi, tykkään nyt enemmän tälläisistä geelimäisistä eyelinereistä. Tää taitaakin olla mulla seuraavat 10 vuotta käytössä, sillä pakkauksesta ei ole kulunut paljoakaan. Toi pinta alkaa mennä aika ruman näköiseksi käytettäessä, tulee semmosia kuoppia siihen. Miinuspuolia tällä ikävä kyllä on, että tipahtaa rajaukset alaluomelle ja yläluomelle eli leviää tosi helposti pitkin päivää. Muuten kiva lineri on.
Ja toisena suosikkinani on uutukaiseni MAC:in luomiväri sävyssä Naked Lunch. Mun mielestä tää luomiväri on lähes samaa tasoa Wettisten kanssa, en koe niiden välillä suurta eroa. Tykkään tästä sävystä tosi paljon, korostaa mun sinisten silmien väriäkin kivasti. Helpon arkimeikin pelastava enkeli. Tykkään!
Ja alemmassa kuvassa kädellä swatchattuna ilman pohjustusta, ei oikein erotu. Tuollainen kimalteleva nudehan se on, hillitysti tietenkin kimaltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti