maanantai 20. elokuuta 2012

Hiusöljytyksien ja muun tavaran ostelua

Nyt eileen tuli ostettua pari sellaista juttua, mitkä olivat kummitelleet vähän aikaa mielessäni. Ne jutut ovat nimittäin hiusöljyjä. Eilennä Prisman hyllyiltä tuli napattua XZ Tyrniöljyhoito, joka kustantaa 4.45€. Muistan tätä löytyneen jo kutosluokkani aikoihin, eli yli 5 vuotta sitten. Haistelin jo tätä hiukan, tuoksusta en oikein pitänyt. Saa nähdä millaista tavaraa on käytössä.
XZ Tyrniöljyhoito, 4.45€ Prisma
Ihan testimielessä nappasin mukaani toisenkin hiusöljyn eri merkiltä. Gliss Hair Repair Daily Oil Elixir kustansi 5.75€ Prismassa. Olen lukenut monesta paikkaakin, että tämä on riittoisampi kuin tuo XZ:n hiusöljy, ehkäpä siitä syystä tämä on riittoisaa, kun tätä käytetään eri tavalla.
Gliss Hair Repair Daily Oil Elixir, 5.75€ Prisma
Wet'n Wildin monoluomiväri oli hiukan sellainen heräteostos, sillä Seppälästä sai aletuottee ota 2 maksa 1 tarjouksella, joten miksi en olisi ottanut tätä. Alennettu hinta oli tällä 2 euroa, mutta kun ostin sen 3 euron korupaketin niin sain tämän ilmaiseksi. Tuollaista tummempaa ruskeaa luomaria hainkin Naked Lunchin seuraksi.
Wet'n Wild monoluomiväri, sävy E255B Penny, (2€) Seppälä
Tuon osta 2 maksa 1- tarjouksen seurauksena oli pakko vielä ostaa pari GoldenRosen mattalakkaa, joista kumpakin olisi maksanut euron yksitellen. Mukaan tarttui sävyt 107 ja 06.
GoldenRose Matte, sävyt 107 ja 06, 1€ Seppälä
Ostin pitkästä aikaa itselleni korvikset. Seppälästä löytyi kivat avainkorvikset, joiden mukana oli vielä samanlainen kaulakorukin. Korupakkaus maksoi 3 euroa.
Korupaketti, 3€ Seppälä (4.95€)
Olen pitkään metsästänyt täydellistä lompakkoa itselleni. Eilen se löytyikin pitkän metsästyksen jälkeen kirpparilta ja vielä halvallakin. Lompakolta vaadin paljon korttitilaa (olen hamstrannut sellaisia paljon) ja vielä kaunista ja yksinkertaista ulkonäköä. Esprin nahkainen lompakko täytti nämä vaatimukseni (ei kyllä ihan täysin ulkonäöllisesti) ja hintaa oli vain 3.50€.
Esprit- lompakko, 3.50€ kirppari
Ja alempana hiukan lompakon sisustaa, korttipaikkoja löytyy paljonkin, juuri ja juuri riitti korttitila korteilleni.

4 kommenttia:

  1. mistä oot muuten hankkinu tota L'oreal Parisin Perfect Clean Foaming Creamia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman ostin Tokmanni.ketjun Robinhoodista, niitä saa myöskin Anttiloista, Citymarketeistakin. Maksaa 5-6 euroa :)

      Poista
  2. Oot taas löytänyt kaikkea ihanaa :) Itsekin käytän tuota Schwarzkopfin Daily Oil Repairia, se tuoksuu ihanalta ja sitä voi käyttää kolmella tavalla! Itse laitan yleensä pyyhekuiviin hiuksiin tehohoitona. Todella riittoisa on kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkesin sitä jo sen verran kokeilla ja vaikuttaa siltä, että ihan hyvää tavaraa on ja miellyttävä tuoksukin :)

      Poista