tiistai 21. elokuuta 2012

Testissä: OBH Nordica 2010 Nypynpoistaja


Jätin eilennä mainitsematta yhden ostoksistani, ihan tarkoituksella kylläkin. Kyseessä on OBH Nordican nypynpoistaja.

Onko kaapissasi käyttämättä lempipaitasi, jossa on nyppyjä? Vai löytyykö kaapistasi useita nukkaantuneita paitoja? Ei hätää, tässä löytyy apu nukkaantuneeseen tai nyppyyntyneeseen vaatteeseen! Tuo edellinen lause kuulostaa ihan joltakin mainosteeveeltä, ei ollut tarkoitus siihen pyrkiä kylläkään.
OBH Nordica 2010 nypynpoistaja, 9.95€ Prisma
OBH Nordica 2010 nypynpoistajan voit ostaa ainakin Prismasta hintaan 9.95€. Näin muutama viikko sitten jutun jostakin nypynpoistajasta jossakin Lily- blogissa. Siitä saamastani potkaisusta, päätin ostaa itsekkin sellaisen. Siinä postauksessa ei ollut kyseessä tämän merkin nypynpoistaja kylläkään. OBH Nordican malli toimii kahdella AA-paristolla, pakkauksessa ei ole paristoja mukana mutta niitä löytyy muutamalla eurolla kaupastakin erikseen.
Testivaatteeksi valitsin Vilan valkoisen neulepuseron. Vaikka käyttöohjeessa tätä suositellaan suurineuloisille vaatteille, käytin tätä ihan normaaleille topeillekin ja neuleilla ja ei ollut mitään ongelmaa. Tässä Vilan paidassa näkyy tuollaisia tummia nyppyjä, joiden yksittäiseen nyppimiseen kuluisi kauan aikaa. Nypynpoistajaa käytettäessä tuohon nyppyjen poistamiseen ei kulunut kauaakaan. Ja vaate oli kuin uusi käsittelyn jälkeen.
VINKKI: Jottei vaatteisiin tulisi reikiä, on tärkeää estää kankaan menemisen kaksinkerroin käytön aikana. Tuon rypistymisen ehkäisemiseksi kannattaa pujottaa tyyny vaatteen sisälle ja sitten suoristaa vaate, ja nypynpoistajaa voi lähes huoletta käytellä.

Ja alla näkyvästä kuvasta, näette saman kohdan paidasta ylempänä, mutta ilman mitään nyppyjä! Paita on kuin uusi käsittelyn jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Laitkoitko sä tän joskus aikasemmin jo? Yritin joskus katsella tätä kun huomasin postauksen mut se olikin poistettu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vahingossa, kun säädin sen kaa aikasemmi XD

      Poista