torstai 2. elokuuta 2012

Tiistai on shoppailupäivä

Eilen kävin kaupoilla pitkästä aikaa äitini kanssa. Mukaan tarttui kaikkea kivaa tietenkin. Anttilassa käydessämme nappasin mukaani Elite Paris merkiltä Must have- geelieyelinerin. Geelilinereitä en olekaan aiemmin kokeillut, tämä on jotain todella uutta minulle. Haaveilin kyllä pitkään siitä Maybellinen versiosta ja haaveilen vieläkin. Tämä on valitettavasti kylläkin vedenkestävä, mutta eipä haittaa. Ja mukana tuli hyvänoloinen pitkä sivellin. Voisi tätä joku päivä kokeilla.
Elite Paris Must Have Waterproof Gel EyeLiner, sävy 01
Black Out, 7.40€ Anttila (9.90€)
Robinhoodista nappasin tarjouksen innoittaman viimeiset hyllyssä olevat kappaleet Gliss- sarjalta värjätyille hiuksille. Gliss- sarjan tuotteet ovat minulle tuttuja jo entuudestaan. Vasemmalla Gliss Hair Repair Color Protect- hoitoainesuihke ja oikealla Gliss Hair Repair Color Protect- hoitoaine. Tuota pestävää hoitoainetta olen kokeillut pienen putkilon, jota sain kyseisen sarjan shamppoon mukana. Tätä suihketta en ole vielä kokeillutkaan, olen kyllä sitä tummanpunaisessa purkissa olevaa käyttänyt. Gliss- sarja on kyllä luksusta värjätyille hiuksille, mutta halvalla hinnalla. Hintaa näillä oli 5€/ 2 Gliss- tuotetta.
Schwarzkopf Gliss Hair Repair Color Protect hoitosuihke ja hoitoaine,
5€/ 2 Gliss- tuotetta (2.99€/kpl)
Seppälässä oli pakko vielä poiketa ostamassa lisää kynsitarroja, kun olivat halpojakin. Mukaan tarttui euron hintaiset kynsitarrat sekä myöskin euron maksanut WildMild Cracked- kynsilakka vihreänä.
Kynsitarrat ja WildMild Cracked kynsilakka, 1€ Seppälä
Kirpparilta mukaan tarttui Fishbonen jännästi kuvioitu toppi. Maksoi 3.50€.
Toppi Fishbone, 3.50€ kirppari
H&M:n peruspaitoja pitää omistaa monessa eri värissä ja myöskin hihanpituudessa. Mukaan tarttui tummansininen pitkähihainen eurolla.
Trikoopaita, H&M, 1€ kirppari
Mustaa neuletakkia olenkin jo jonkin aikaa etsiskellyt. Löysin tuollaisen löysän GinaTricotin neuletakin, mutta vielä jäi puuttumaan sellainen lyhyempi ja tiukempi neuletakki. Hintaa tuolla neuletakilla oli vain 2.50€.
Neuletakki GinaTricot, 2.50€ kirppari
Ja viimoisena löytönä on Vilan valkoinen pitkähkö löysä neule. Tämä lähti mukaan sellaisena heräteostoksena. Hintaa tällä oli 2 euroa.
Neule Vila, 2€ kirppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti