tiistai 7. elokuuta 2012

Hiusten vaalennus, osa 4

Nyt sain viimein päätökseen hiusten vaalennusurakkani. Hiukset kyllä kärsi hiukan, märkänä ne venyvät kuin purkka ja hiukan hamppuuntuvat. Onneksi asia korjaantuu Moisture Kick'illä ja hoitoaineella. Viimeinen värjäys tapahtui useaan otteeseen vilahtaneella Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blondella. Tätä löytyy useista kaupoista, jopa ruokakaupoistakin. Hinta on 10-12 euron paikkeilla riippuen kaupasta. Oma tarttui mukaan Robinhoodista.
Mukana on käyttöohjeet, mitkä löytyvät useimmista väripaketeista. Haluaisin mainita tästä käyttöohjeesta sen takia, kun siinä on todella hyvin varoiteltu näistä vaaroista sekä huomioitavat asiat on painettu vielä kahteen kertaan. 
Värin mukana tulee 2 anti-yellow hiusnaamiota, jonka on tarkoitus estää keltaisuutta sekä saada hopeisen vivahteen aikaan. Yllätyksekseni hiusnaamio oli tummansininen, hiukan violettimäinen. Näyttää hoitoaineelta, johon on sekoitettu suoraväriä. Naamiota on tarkoitus pitää 3 minuuttia. Tosiaan tämä saa aikaan hiuksiin hopeisen vivahteen ja vähentää keltaisuutta, ikävä kyllä ei vähennä oranssisuutta tai vaalenna, eikä haise pahallekkaan. Tätä hiusnaamiota voisi myydä pelkästään kaupassa, kun tätä saa vain tämän värin mukana, olis ainakin menestyvä tuote.
Alemmista kuvista näkee millainen lopputulos on tälläisellä vaalentamisella. Värin lupaama seitsemän asteen vaalennus on vain nähtävästi pelkkä myyntikikka. Ja miinusta tämä saa aivan karmeasta hajusta, nenää ja suuta aivan kirveli kun haisi niin pahalle. Miedompi haju olisi tällä kivempi, mutta sitten taas vaalennusteho olisi huonompi.
Tämä väri ei sovi, jos hiukset on vaaleanruskeat tai vielä tummemmat. Väriä kannattaa pitää ohjeen mukainen aika, ellei halua oranssihtavaa lopputulosta. Itse pidin väriä 45 minuuttia päässä ja ei tullut tarpeeksi vaaleata.
Nyt mun on aivan pakko hehkuttaa tätä löytöä. Käytiin siskoni kanssa tänään Robinhoodissa ja korissa nämä huusivat kovasti meidän nimeämme. Päätettiin ostaa siskolleni viisi pakettia Liven Color XXL värejä. Mukaan tarttui kaksi pakettia sävyä 34 Rich Caramelia, 2 pakettia sävyä 50 Hot Cinnamonia ja sitten paketti sävyä 51 Cool Scarlet. Harmitti kun tuota Cool Scarlettia ei ollut kuin tuo yksi paketti jäljellä. Syy tähän miksi mukaamme tarttui näin monta pakettia väriä on nimittäin aivan naurettava hinta. Yksi Live XXL Color pakkaus maksoi vain 2 euroa, miten kukaan voi kieltäytyä näin halvasta hiusväristä, kun kyseessä on vielä Liven väri. Melkein itketti kun sinne jäi niin monta halpaa väriä, en tiedä miksi siskoni osti vain noin vähän noita värejä.
Live Color XXL, sävyt 34 Rich Caramel, 50 Hot Cinnamon ja 51 Cool Scarlet,
2€/kpl Robinhood (9.15€/kpl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti