keskiviikko 22. elokuuta 2012

Weekend Festival

No täytyypi tännekin vielä mainostella perjantaista vierailuani Weekend Festival'issa. Nyt kun mulla on kerranki aikaa kirjotella, päätin tähän lisätä muutaman videon Youtubesta, koska omia kuvia tai videoita mulla ei sieltä ole huonon kännykkäkamera laadun takia.

Weekend Festival täytti suorastaan Iltalehden uutispalkin lauantaina. Yksi syy miksi ihmiset oli äreissään, löytyykin juuri paikan huonoista kulkuyhteyksistä ja siitä seuranneesta ruuhkasta. Toinen mistä ei pidetty, oli vessojen vähäinen määrä.

No onneksi jouduin kärsimään ruuhkasta vasta lähtiessä, tosin se osaksi johtui siitä, kun ihmiset kävelivät keskellä tietä ja kun heille tööttäsi tuli takaisin huutoa ja keskisormia. Mennessä ei ollut onneksi kovin paha ruuhka siinä kolmen aikaan iltapäivällä.

No ensinnäkin, kun pääsin porteista sisään, mietin että täähän on kyllä todella pieni aluekkin itsessään. Ja kun mitään juomiahan ei saanut alueelle viedä, jouduin ostamaan 3 euron vesipullon. Aivan törkeä hinta jostakin pienestä puolen litran vesipulloista joita saa alle eurolla kaupastakin.

Onneksi en joutunut käymään vessassa, sillä kaverini ootti sinne reilu puoli tuntia kun niitä vessojakaan ei ollut kiitettävän montaa. Ja vesipisteitäkin löytyi vain kaksi ja niiden ympärillä seisoi porukkaa, jotka ryntäilivät ottamaan vettä ja jonoakaan ei kyllä näkynyt mitään.

Itse esiintyjiin. Stig pääsi aloittamaan ihan ajallaan esiintymisen, onneksi. Porukka vaan tunki läpi ja jos ei päässyt juostiin päin. Skrillex'iä jouduimme odotella puoli tuntia. Skrillex'in lavashow oli hieman pettymys kylläkin, mutta tunnelma korvasi sen. Skrillex'in jälkee jäätiin odottamaan, että David Guetta tulee esiintymään. No tietenkin sekin oli myöhässä, en muista kauan oli myöhässä. Guetta sai yleisön huutaa ja pomppii aivan kamalasti, hiukan enemmän kuin Skrillex. En oo aiemmin pitäny kovin paljoo Guettan biiseistä,  mutta siellä ne oli aivan mahtavia!

Poislähtö oli kyllä jotain aivan kamalaa, ihmisii oli aivan äärettömän paljon ja myöskin autoja. Weekendin sivuillahan juuri suositeltiin julkisia kulkuneuvoja sekä fillareita, mutta eikun piti tulla autolla tietenkin. En ymmärrä miksi ihmiset valittivat ruuhkista, kun siellä oli mainittu noista julkisten kulkuneuvojen menemisestä.

Oli mun mielest ihan onnistunut vierailu ja loistava sekä väsynyt fiilis jäi :). Kattoo meneekö ens vuonna vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti