torstai 23. elokuuta 2012

Toivepostailua?

Jottei tää blogi menis ihan vain mun ostosten esittelyyn, niin pyytäisin teitä heittelemään mulle ehdotuksia. Rajaan kuitenkin tämän koskemaan vain kosmetiikkaan ja meikkeihin liittyviä, en halua henkilökohtaisuuksia tänne. Eli jos haluatte jotakin tuote-esittelyä  jostakin omistamastani tuotteesta tai jotakin muuta, niin heitäs kommentti boksiin! Yritän postailla niistä piakkoin mahdollisuuksien mukaan, mutta jos jokin on mahdoton niin se sitten jää vain tekemättä. Olis kiva saaha paljon ehotuksia :)

Ja nyt vain rohkeasti ehdotuksia! :)

2 kommenttia:

  1. Meikkitutoriaalit ja hiuspostaukset on kivoja! Vaikka että minkälaisia kampauksia oot tehny ja esimerkiksi tutoriaali kihartamisesta. Meni kyllä vähän ohi aiheesta, mutta silti ois kiva :) Myös esimerkiksi iho ennen ja jälkeen meikkivoiteen/puuterin/peitevoiteen ois aika hauska, jos vaikka kokeilis erilaisia meikkivoiteita ja vertailisi niitä. Tietenkin tuote-esittelyt ja kokeilut vaikkapa luomiväreista on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, noi hiusjutut on kyllä hankalia koska en tee yleensä tee niille mitään ja en osaa tehä kiharoja suoristusraudalla ja en omista kiharrinta. Noita meikkitutoja voisin joskus kokeillakkin huvikseen :D ja noita vertailujakin voisi myös tehdä! Kiitos vinkeistä :)

      Poista